Om os

Charlie og Finn´s dværgpapegøjer

Charlie årgang 2006


Jeg har altid sagt, " børn skal prøve at have lidt menageri", så når de hårdtarbejdende forældre ikke har overskud til den slags, må morfar træde til.


Charlie er en frisk dreng, der altid har været meget glad for dyr og da jeg tidligere har haft lidt fugle, blev vi enige om, at han og jeg kunne have nogle dværgpapegøjer sammen.


En voliere blev bygget og afsted til Dyreriget sammen med moster, der skulle have nogle vagtler til drivhuset, for at handle ind.Jeg havde set mig lun på Rødhovedet, men da vi stod foran burene og jeg spurgte Charlie, hvad han syntes, pegede han på et bur og hjem kom vi med 4 stk. Sorthovedet.


Det har så eskaleret, så vi nu har ca. 70 fugle i 3 volierer og 12 kassebure, og jeg har nu fået de Rødhovedet som jeg ønskede mig fra start af.


Finn årgang 1952

Charlie i 2017

22-10-2017

Sidste nyt:

De Rødhovedet er tidligere på året solgt og resten er nu under afvikling, da morfar går med planer om at skifte hus ud med lejlighed, og Charlie har travlt med en karriere som fodboldmålmand, som kræver hans opmærksomhed mindst 5 dage om ugen.